Image may contain: one or more people, people sitting, table and indoor

Prishtine 23.12.2016 Iniciativa e përbashkët PEN – Peer Educators Network dhe Qendra per Politika dhe Avokim organizoi takimin e dytë me Rrjetin e Grave të BSPK-së, u fokusua në Planin e Veprimit të Integrimit gjinor për periudhën 2016-2020, si dhe ndryshimet e propozuara te Statutit të BSPK-së.

Kjo iniciativë e përbashkër u financua nga Olof Palme International Centre dhe u mbështet nga Qeveria Suedeze.

The joint-initiative PEN-CPA organized the second meeting with Women’s Network of The Union of Independent Trade Unions of Kosovo was focused on the Action Plan for gender mainstreaming in the period of 2016-2020, and the drafting of the Union’s status.

This joint-initiative (PEN– CPA) is financed by Olof Palme International Centre and supported by Swedish Government

Image may contain: 3 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 4 people, people sitting, table and indoorImage may contain: 2 people, people sitting, table and indoor