About Qendra per Politika dhe Avokim

This author has not yet filled in any details.
So far Qendra per Politika dhe Avokim has created 83 blog entries.

Sesion trajnues me Sindikatën e Policisë së Kosovës-dega në Gjilan për dialog social

Gjilan, 23 mars. Në kuadër të projektit ‘Fuqizimi i sundimit [...]

Tryezë Regjionale për Përmirësimin e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë në Ballkanin Perëndimor

Në kuadër të Iniciativës Regjionale për Përmirësimin e Sigurisë dhe [...]

By | 2018-10-12T11:30:33+00:00 October 12th, 2018|Aktivitete, Ballina, Ballina-Header|0 Comments

Takime ndermjet homologeve nga Shqiperia dhe Kosova- Siguria dhe Shendeti ne Pune

Tirane, 20.09.2018. Qendra per Politika dhe Avokim(QPA) dhe Rrjeti Edukatoreve [...]

By | 2018-10-12T11:18:20+00:00 October 12th, 2018|Aktivitete, Ballina, Ballina-Header|0 Comments

Vizite me Keshillin Nacional per Sigurine dhe Shendetin ne Pune(KNSSHP) ne Obiliq

Obiliq, 24.09.2018. Takim me Keshillin Nacional per Sigurine dhe Shendetin [...]

By | 2018-10-12T11:13:28+00:00 October 12th, 2018|Aktivitete, Ballina, Ballina-Header|0 Comments