Sesion trajnues me Sindikatën e Policisë së Kosovës-dega në Gjilan për dialog social

Gjilan, 23 mars. Në kuadër të projektit ‘Fuqizimi i sundimit [...]

Tryezë Regjionale për Përmirësimin e Sigurisë dhe Shëndetit në Punë në Ballkanin Perëndimor

Në kuadër të Iniciativës Regjionale për Përmirësimin e Sigurisë dhe [...]

By | 2018-10-12T11:30:33+00:00 October 12th, 2018|Aktivitete, Ballina, Ballina-Header|0 Comments

Takime ndermjet homologeve nga Shqiperia dhe Kosova- Siguria dhe Shendeti ne Pune

Tirane, 20.09.2018. Qendra per Politika dhe Avokim(QPA) dhe Rrjeti Edukatoreve [...]

By | 2018-10-12T11:18:20+00:00 October 12th, 2018|Aktivitete, Ballina, Ballina-Header|0 Comments