Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Tribe_Image_Widget has a deprecated constructor in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/plugins/image-widget/image-widget.php on line 24

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wpzoom_Shortcode_Generator has a deprecated constructor in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/wpzoom/components/shortcodes/init.php on line 10

Notice: Undefined variable: args in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/functions.php on line 28

Notice: add_custom_background is deprecated since version 3.4.0! Use add_theme_support( 'custom-background', $args ) instead. in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-includes/functions.php on line 4648

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/functions.php on line 53

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/widgets/custommenu.php on line 94

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wpzoom_facebook has a deprecated constructor in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/widgets/facebook-like-box.php on line 17

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/widgets/facebook-like-box.php on line 11

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wpzoom_widget_feat_category has a deprecated constructor in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/widgets/featured-category.php on line 7

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wpzoom_widget_feat_events has a deprecated constructor in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/widgets/featured-events.php on line 7

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wpzoom_Flickr has a deprecated constructor in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/widgets/flickrwidget.php on line 15

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/widgets/flickrwidget.php on line 13

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wpzoom_widget_gallery has a deprecated constructor in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/widgets/gallery.php on line 7

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/widgets/gallery.php on line 209

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Wpzoom_Recent_Comments has a deprecated constructor in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/widgets/recentcomments.php on line 7

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Wpzoom_Feature_Posts has a deprecated constructor in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/widgets/recentposts.php on line 7

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wpzoom_widget_socialize has a deprecated constructor in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/widgets/social.php on line 7

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wpzoom_widget_feat_testimonials has a deprecated constructor in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/widgets/testimonials.php on line 7

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/widgets/textwidget.php on line 75

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; wpzoom_Twitter has a deprecated constructor in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/widgets/twitter.php on line 94

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; A2A_SHARE_SAVE_Widget has a deprecated constructor in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/plugins/add-to-any/addtoany.widget.php on line 7

Notice: The called constructor method for WP_Widget in A2A_SHARE_SAVE_Widget is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-includes/functions.php on line 4716

Notice: The called constructor method for WP_Widget in Tribe_Image_Widget is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-includes/functions.php on line 4716

Notice: The called constructor method for WP_Widget in wpzoom_facebook is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-includes/functions.php on line 4716

Notice: The called constructor method for WP_Widget in wpzoom_widget_feat_category is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-includes/functions.php on line 4716

Notice: The called constructor method for WP_Widget in wpzoom_widget_feat_events is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-includes/functions.php on line 4716

Notice: The called constructor method for WP_Widget in wpzoom_Flickr is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-includes/functions.php on line 4716

Notice: The called constructor method for WP_Widget in wpzoom_widget_gallery is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-includes/functions.php on line 4716

Notice: The called constructor method for WP_Widget in Wpzoom_Recent_Comments is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-includes/functions.php on line 4716

Notice: The called constructor method for WP_Widget in Wpzoom_Feature_Posts is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-includes/functions.php on line 4716

Notice: The called constructor method for WP_Widget in wpzoom_widget_socialize is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-includes/functions.php on line 4716

Notice: The called constructor method for WP_Widget in wpzoom_widget_feat_testimonials is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-includes/functions.php on line 4716

Notice: The called constructor method for WP_Widget in wpzoom_Twitter is deprecated since version 4.3.0! Use
__construct()
instead. in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-includes/functions.php on line 4716

Notice: Undefined offset: 1 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291

Notice: Undefined offset: 2 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291

Notice: Undefined offset: 3 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291

Notice: Undefined offset: 4 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291

Notice: Undefined offset: 5 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291
Qendra për Politika dhe Avokim - QPA-Ks.org —
Tel:+381 (0)38 226 530
 

Notice: Undefined offset: 1 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291

Notice: Undefined offset: 2 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291

Notice: Undefined offset: 3 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291

Notice: Undefined offset: 4 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291

Notice: Undefined offset: 5 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291
 

Misioni

Qendra për Politika dhe Avokim (QPA) është themeluar në korrik të vitit 2008 si organizatë joqeveritare, pa përfitime, politikisht e paanshme. QPA synon të rrisë dhe promovojë një qytetari aktive: pjesëmarrjen e qytetarëve në vendimmarrje, zbatimin dhe monitorimin e politikave publike. QPA po ashtu synon të ndikojë te strukturat vendimmarrëse përmes lobimit dhe avokimit, të ngrisë çështje që janë në interes të qytetarëve dhe t’i përfshijë në agjendat qeveritare. QPA do të punojë në rritjen e transparencës, përgjegjësisë dhe llogaridhënien e zyrtarëve politikë dhe publik karshi qytetarëve, duke ngritur çështje me rëndësi dhe që janë në interes të publikut.
 
 

Notice: Undefined offset: 1 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291

Notice: Undefined offset: 2 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291

Notice: Undefined offset: 3 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291

Notice: Undefined offset: 4 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291

Notice: Undefined offset: 5 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291
 
view more posts

News


Notice: Undefined offset: 1 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291

Notice: Undefined offset: 2 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291

Notice: Undefined offset: 3 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291

Notice: Undefined offset: 4 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291

Notice: Undefined offset: 5 in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/functions/theme/custom-post-types.php on line 291
 
 

Notice: Undefined variable: no_side_right in /home/jbvrq1udkjnk/public_html/qpa-rks.org/wp-content/themes/qpaks/index.php on line 40