Sesion informues-‘Leja Prinderore’

Prishtine,12.09.2018 Qendra per Politika dhe Avokim(QPA), Rrjeti i Edukatoreve Bashkemoshatar (PEN) dhe Federata e Sindikatave te Shendetesise (FSSHK) mbajten sesion informues me stafin mjekesor te Qendres Klinike Universitare te Kosoves (QKUK). Teme diskutimi e ketij aktiviteti ishte ‘Leja Prinderore’.

Ky aktivitet është realizuar si pjesë e nismës “Aksione në komunitet për të promovuar lejen prindërore”në kuadër të projektit “Leja prindërore për barazi gjinore” që implementohet nga Demokraci për zhvillim, financohet nga Qendra Ndërkombëtare Olof Palme dhe mbështetet nga Qeveria Suedeze.

By | 2018-10-12T11:26:27+00:00 October 12th, 2018|Aktivitete, Ballina, Ballina-Header|0 Comments