Dialog per Drejtesi Sociale – Projekti

Dialog per Drejtesi Sociale – Projekti

Dialog per Drejtesi Sociale – Projekti Nga QPA  April 10, 2020 Me datën 11 mars 2020, u bë lansimi i projektit “Dialog social për drejtësi sociale” implementuar nga Koalicioni për drejtësi sociale dhe të drejta socio-ekonomike. Aktiviteti...
Siguria ne Vende te Punes lidhur me COVID-19

Siguria ne Vende te Punes lidhur me COVID-19

Siguria ne Vende te Punes lidhur me COVID-19 Nga QPA  April 10, 2020 Praktikoni higjienë të mirë:• Ndaloni shtrëngimin e duarve – përdorni metoda tjera të përshëndetjes pa kontakte• Pastroni duart në hyrje dhe vendosni posterë dhe materiale edukative...
Dialog Social për Drejtësi Sociale – Bisede

Dialog Social për Drejtësi Sociale – Bisede

Dialog Social për Drejtësi Sociale – Bisede Nga QPA  April 10, 2020 Në vazhden e aktiviteteve të projektit ‘Dialog Social për Drejtësi Sociale’ është zhvilluar video intervistë me z.Valon Leci, Ushtues Detyre i Kryeinspektorit të Punes. Sipas z.Leci...
Sfidat e sigurise dhe shendetit ne vendin e punes

Sfidat e sigurise dhe shendetit ne vendin e punes

Sfidat e sigurise dhe shendetit ne vendin e punes Nga QPA  April 2, 2020 Prishtine, 23/12/2019,Qendra per Politika dhe Avokim (QPA) dhe Federata e Sindikatave te Pavarura Elektrokosova (FSPE) po mbane Sesion Informues mbi “Sfidat e sigurise dhe shendetit ne...
Aksidentet Ne Vende Te Punes

Aksidentet Ne Vende Te Punes

Aksidentet Ne Vende Te Punes Nga QPA  April 1, 2020 Gjatë vitit 2019 në vëndin e punës kanë ndodhur 240 aksidente me 226 punëmarrës të lënduar dhe 14 të vdekur. Në sektoret që mbulon Inspektorati i Punës janë raportuar 148 aksidente nga të cilat 137...